Jean Bâton CLASSIQUES om warm te serveren.jpg Foto: Jean Bâton

Introducties

Jean Bâton ontwikkelt vijf sauzen voor warm gebruik

UDENHOUT – Na het succes in het mayonaiseschap, innoveert Jean Bâton en dat doen ze in het sauzenschap. Ze komen namelijk met vijf verschillende sauzen die zijn gebaseerd op oorspronkelijke (veelal Franse) recepten.

Redactie |

De nieuwe sauzen zijn verpakt in glazen potten en hoeven alleen nog maar opgewarmd te worden. Er zijn vijf varianten:  
- Bearnaise sauce: gebaseerd op boter, ei, kervel en dragon.
- Green Pepper sauce: gemaakt met 15% room, 5% roomboter en is pittig door de groene peperkorrels.
- Hollandaise sauce: de meest Franse saus uit het spectrum is deze Hollandaise saus. 
- Red Wine sauce: gemaakt met maar liefst 50% rode wijn en 5% roomboter. 
- Truffle sauce: gemaakt met echte truffel, room en roomboter. 

In de zomer lanceerde Jean Bâton al een serie van vijf koude sauzen in een handige knijpfles, in de varianten truffle, ravigote, pepper, cocktail en aioli. 

Verkrijgbaarheid
Jean Bâton Classiques zijn verkrijgbaar bij nagenoeg alle supermarkten. De adviesprijs voor de ‘warme’ sauzen is € 3,99 voor de Truffle sauce, de andere varianten kosten € 3,49. De prijs voor Jean Bâton Classiques ‘koude’ sauzen variëren van € 3,89 voor de truffle sauce en € 2,99 voor de andere sauzen. 

Bron: Levensmiddelenkrant 

Lees meer over: