01-Jumbo-Belgie-opent-tiende-winkel-in-provincie-Antwerpen.jpg De nieuwe Jumbo in Lier werd geopend door filiaalmanager Jelle Van Gansen, Directeur België van Jumbo Peter Isaac en het team van Jumbo Lier.

Buitenland

Jumbo blijft groeien in België

LIER – In het Belgische Lier, vlakbij Antwerpen, heeft supermarktketen Jumbo zijn dertigste vestiging geopend. Het is ook de tiende winkel die de supermarkt opent in de gemeente Antwerpen. Op de plek van de supermarkt stond voorheen discotheek La Rocca.

Redactie |

Al bij de afbraak van de oude discotheek werd er een actie gehouden om de komst van de nieuwe Jumbo onder de aandacht te krijgen. Zo konden fans van La Rocca hun mooiste herinneringen inzenden. Hieruit werden 200 winnaars gekozen die ieder een baksteen van de afgebroken discotheek kregen met daarop de handtekeningen van de bekendste Dj's die daar hadden gedraaid. Deze actie onder de naam ‘Bricks from a legend’ werd eerder bekroond met zes Creative Belgium Awards.

Totaalbeleving
De nieuwe supermarkt in Lier heeft een oppervlakte van meer dan 2600 vierkante meter waar een team van 45 medewerkers onder leiding van filiaalmanager Jelle van Gansen de klanten zal verwelkomen. “We zijn enorm verheugd met het resultaat”, stelt Van Gansen. “Bij Jumbo Lier komen klanten niet gewoon boodschappen doen. Ze krijgen een totaalbeleving aangeboden. Dagelijks zullen we in onze winkel verse en smaakvolle producten aanbieden. Van verse traiteurmaaltijden en versbereide pizza’s tot gebraden kip en belegde broodjes. Jumbo Lier biedt klanten een breed scala van heerlijke en gezonde maaltijden.” Ook biedt de winkel een lokaal en Belgisch assortiment.

02-Jumbo-Belgie-opent-tiende-winkel-in-provincie-Antwerpen.jpg Bij binnenkomst worden klanten verrast door een groot versplein met een uitgebreid gamma aan verse groenten en fruit.

“Jumbo biedt klanten niet één, maar véél voordelen aan. Dankzij onze én-én-én-formule weten we steeds meer Belgische klanten te verwelkomen bij Jumbo.”, vertelt Peter Isaac, directeur België van Jumbo. “Met ons fantastische team, deze mooie locatie in Lier en veel enthousiasme, kijken we de toekomst alvast rooskleurig tegemoet.”

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: