Formules

Jumbo lanceert chips met Vinkje

VEGHEL - Jumbo heeft bewuste chips in het snackschap: Superslurfjes. In Nederland zijn dit de eerste chips die voorzien zijn van het Vinkje keurmerk van Stichting Ik Kies Bewust.

Dit houdt in dat de chips een bewuste keuze zijn in de betreffende productgroep. Ook bevatten deze chips aanzienlijk minder verzadigd vet en zout dan andere varianten. De chips heeft de vorm van een olifantenslurf en zijn verkrijgbaar in de smaken paprika en wortel.

Ed van de Weerd, directeur commercie van Jumbo over het nieuwe product: “We willen gezond eten voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken. Daarom maken we ons assortiment steeds gezonder. Doordat deze chips tenminste 25 procent minder zout en tenminste 30 procent minder vet bevatten, bieden we met de Superslurfjes een goed alternatief voor traditionele chips of zoutjes. Bovendien zijn de chips vrij van gluten en melk.” De Superslurfjes zijn nu al verkrijgbaar in verschillende Jumbo winkels en op Jumbo.com. In de komende weken zorgt de supermarktketen ervoor dat de chips in alle winkels liggen. Superslurfjes kosten 0,89 euro per zak á 65 gram.

Bron: Levensmiddelenkrant

n_g-a900x525.jpg