Fabrikanten

Alcoholvrije slijterij opent haar deuren

HAARLEM – NIX & NIX opent een 100 procent alcoholvrije slijterij in Haarlem. Dit is een reactie op de stijgende vraag naar alcoholvrije dranken in Nederland. Mensen zijn op zoek naar alternatieven zonder in te leveren op smaak en ervaring.

Ruby van Hooijdonk |

Als reactie op deze verandering biedt non-alcoholisch dranken platform NIX & NIX een uitgebreid portfolio aan non-alcoholische dranken. Dit platform is in mei gelanceerd en levert de dranken door heel Nederland. Alle dranken, van bier en wijn tot mixdranken en spirits zijn geselecteerd door Wim Boekema. Boekema vertelt hierover: “Vroeger had je bij sociale momenten nauwelijks alcoholvrije alternatieven, maar inmiddels ontdekken we elke dag prachtige producten. Deze producten geven je de vrijheid om mee te doen met de gezelligheid en je de volgende dag goed te voelen. Daarnaast is het natuurlijk een stuk beter voor je gezondheid. Wij hebben een breed assortiment en distribueren een aantal internationale alcoholvrije merken exclusief in Nederland.”

Fysieke winkel
Naast het online platform wordt 9 juli een 100 procent alcoholvrij slijterij geopend in Haarlem. “Nu stadscentra weer lekker levendig en gezellig zijn, is dit een uitgelezen kans om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met onze heerlijke producten”, legt Boekema uit.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

alcoholvrij-alcoholarm-radler-bavaria.jpg