DekaMarkt overhandigt 25.000ste Too Good To Go Box

VELSEN-NOORD - DekaMarkt heeft de 25.000ste Magic Box overhandigd aan een Too Good To Go gebruiker. Deze Magic Box bestaat uit producten die anders aan het einde van de dag weggegooid zouden worden. Vanaf de start van de samenwerking van DekaMarkt met Too Good To Go being maart, zijn er vele tienduizenden kilo’s voedsel gered.

Too Good To Go streeft naar een wereld zonder verspilling. Zij geloven dat iedereen een verschil kan maken. Marco Maatman, bij DekaMarkt verantwoordelijk voor Merk & Formule, vertelt dat duurzaamheid en goed zorgen voor het milieu erg belangrijk is voor de formule. “Als supermarkt kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren om een verschil te maken in de strijd tegen voedselverspilling. Too Good To Go zorgt met de handige app ervoor dat we dit samen doen met onze klanten. En dat we zo snel na de start al de 25.000ste Magic Box mogen meegeven, bewijst dat dit concept werkt.”

Verrassing
Sonja Rowoud nam de 25.000ste Magic Box in ontvangst. “Weggooien vind ik zonde. Zeker als het gaat om producten die je nog prima kunt gebruiken. Daarom maak ik regelmatig gebruik van de Too Good To Go app om een Magic Box te reserveren. Als ik toch bij DekaMarkt ben voor de boodschappen, neem ik de Magic Box meteen mee. Het is elke keer weer een verrassing wat er allemaal in zit.”

Bron: Levensmiddelenkrant