Genomineerden FNLI Award 2019 bekend

DEN-HAAG - De drie genomineerden voor de FNLI Award 2019 zijn bekend. Kees den Uijl (Euroma), Ad Jansen (Suiker Unie) en het Lipton team (Unilever) zijn gekozen als potentiële winnaars van de FNLI Award en maken hiermee kans op de titel ‘Frontrunner van de levensmiddelenindustrie’.

De FNLI Award wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt, aan personen of teams die met hun inzet op grote maatschappelijke vraagstukken een belangrijke bijdrage leveren aan de uitdagingen van de levensmiddelenindustrie.

Kwaliteit
Onlangs kwam de jury van de FNLI Award in Utrecht bijeen om alle inzendingen te beoordelen en drie genomineerden te kiezen. In zijn algemeenheid was de jury blij verrast door zowel het aantal als de kwaliteit van de verschillende inzendingen. De jury bestaat uit Katinka Abbenbroek (directeur Springtij), Bas Alblas (voorzitter FNLI), Loes de Maat (NVWA), Annet Roodenburg (HAS), Bert Roetert (CBL) en Laurens Sloot (EFMI/RUG).

Voorgesteld
Op 10 oktober zullen de genomineerde kandidaten tijdens de FNLI-jaarbijeenkomst in Amersfoort aan het publiek worden voorgesteld. De winnaar van de FNLI Award 2019 zal door het publiek worden gekozen.

Bron: Levensmiddelenkrant