Fabrikanten

Hans Huijbers treedt terug als RvC-lid van Vion

BOXTEL – Vion heeft bekend gemaakt dat Hans Huijbers al in de zomer is teruggetreden als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Vion. Hij maakte sinds 2009 deel uit van de RvC en zal toetreden tot het managementteam van rundveeslachterij Adriaens in België, dat onlangs door Vion is overgenomen.

Jan de Wit |

“Huijbers heeft in een uitdagende periode voor het bedrijf vastberaden de koers van Vion mede bepaald. De afgelopen jaren is de onderneming stabieler en sterker geworden dankzij zijn enorme bijdrage en doorzettingsvermogen om Vion sterker te maken gedurende zijn 11 jaar in de raad,” aldus Theo Koekkoek voorzitter van de RvC van Vion. De RvC van Vion bestaat nu uit: Theo Koekkoek (voorzitter), Rogier Jacobs (vice-voorzitter), Marieke Bax, Ton van der Laan en Martine Snels.

Als lid van het managementteam van Adriaens zal Huijbers zich gaan richten op de contacten met de veehouders en het begeleiden van de integratie binnen de Vion groep. Ronald Lotgerink, ceo van Vion, heeft er alle vertrouwen in dat hem dit zal lukken. “Zijn ervaring in de food- en agri-sector is daarbij van onmiskenbare waarde geweest. Ik ben blij dat hij met zijn kennis en ervaring een bijdrage gaat leveren aan het managementteam van Adriaens om de activiteiten voor onze klanten verder te versterken en de integratie binnen de Vion groep te waarborgen.”

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

vion-hq.jpg