Komst Foodmarkt Naaldwijk gaat door

NAALDWIJK – Jumbo Koorneef opent over enkele jaren een Foodmarkt in hartje Naaldwijk. De Raad van State heeft daar groen licht gegeven voor het bouwen van een nieuwbouwproject, met 47 appartementen en het foodconcept van Jumbo. De bouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020.

De foodmarkt komt aan de rand van winkelcentrum De Tuinen te staan. “De Foodmarkt krijgt het grootste en allerbeste assortiment tegen de allerlaagste prijs. Het wordt daardoor écht een aanwinst voor de inwoners van Westland en omstreken”, aldus Koorneef. “Wij als team van Jumbo Koornneef zitten boordevol ambitie en vertrouwen om van deze Foodmarkt de allermooiste én beste van Nederland te maken. Zodra de eerste schetsen van de winkel gereed zijn, kijken wij ernaar uit deze te delen, zodat Westland bekend raakt met het concept van de Foodmarkt.”

Het duurde aanvankelijk even voor het complex met Foodmarkt er mocht komen. De veiligheid van voetgangers en fietsers moest eerst worden verbeterd in het projectplan. Nu er daarnaast ook een parkeergarage wordt ingepland, geeft de Raad van State groen licht voor de bouw.

Bron: Levensmiddelenkrant