Mijlpaal voor Jumbo: eerste winkel in West-Vlaanderen

VEGHEL – Jumbo opent haar eerste winkel in West-Vlaanderen. Hiermee telt het Veghelse familiebedrijf tien filialen in België. De filiaal in Zedelgem biedt de klanten een totaal en gevarieerd assortiment.

De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van 1.440 vierkante meter. Er zijn zeventig medewerkers uit de regio werkzaam de een enthousiast team vormen volgens de formule.

Breed assortiment
Filiaalmanager Mieke Vandevoorde geeft aan: “Het is een plezier om hier boodschappen te doen. Onze klanten kunnen elke dag weer op een groot gamma aan verse en smaakvolle producten rekenen. En niet te vergeten, ons volledige assortiment is bijzonder scherp geprijsd. De slogan voor onze winkel luidt dan ook ‘Preus lik fjirtig op onze Jumbo in Zilleghem’, wat betekent dat we heel erg trots zijn op onze Jumbo.” De formule biedt een breed assortiment aan verse traiteurmaaltijden en huisbereide pizza’s aan. Ook zijn er Vlaamse klassiekers zoals stoofvlees, Belgische kazen, beenhesp en fruit uit eigen land te vinden. Naast Belgische specialiteiten worden er ook diverse Hema producten aangeboden, deze collectie wisselt mee met de seizoenen. Klanten kunnen kiezen om gebruik te maken van de zelfscankassa’s.

Bron: Levensmiddelenkrant