Fabrikanten

Nieuw: nacho-pizza, pepernootkroket en pizza frikandel

GORINCHEM - De winnende Nicky's Nacho Speciaal pizza van het Coen en Sander PizzaLab staat vanaf zaterdag op het menu bij alle 171 vestigingen van Domino's. Daarnaast zijn er in fastserviceland ook de pepernootkroket en de pizza frikandel speciaal opgedoken.

De creatie van Nicky van Meir uit Breda werd donderdagmiddag door de Radio 538 dj's tot winnaar uitgeroepen van de in totaal 10.000 inzendingen. Om een nieuwe smaak op de menukaart te krijgen ging Domino's de afgelopen vier weken samen met de dj's Coen en Sander van Radio 538 op zoek naar de meest originele, verrassende en lekkerste nieuwe pizzasmaak. Van de duizenden ingezonden ideeën die wekelijks binnenkwamen, werden elke donderdag de meest interessantst drie pizza's daadwerkelijk door Domino's handgemaakt en door de dj's geproefd tijdens het Coen en Sander PizzaLab. Uiteindelijk beoordeelde een jury donderdag de vijf finalisten. In de finale moest Nicky's Nacho Speciaal het opnemen tegen Karlijns Sudderpizza, Daniels Currywurstpizza, Roels Paellapizza en Leyla's Peace-Za Anna Maria.

Pepernootkroket
In het kader van het bedenken van nieuwe creaties zijn er onlangs ook de pepernootkroket en de pizza frikandel speciaal. Eetpaleis 't Vosje in Rosmalen naast de oude vertrouwde goulash- en kalfskroketten ook een pepernotenkroket op de kaart staan. Volgens ondernemer Peter Vos erg lekker met chocoladesaus.. Een snackbar in Urk heeft daarentegen de pizza frikandel speciaal op het menu staan. Een pizza met daarop een laagje knoflooksaus, plakjes frikandel, ui, mayonaise en curry. Snack-Plaza Willem de Boer verkoopt de snack sinds deze week.

Bron: Out.of.Home Shops

rs6wzjtpb3yf_wd640-a900x525.jpg