Open dag Picnic trekt 400 bezoekers

APELDOORN – Picnic heeft zondag de deuren van haar hub aan Kanaal Noord in Apeldoorn geopend voor publiek. Met 400 bezoekers was dit tot nu toe de drukst bezochte open dag van de online supermarkt.

Sinds mei dit jaar kunnen de 72.000 Apeldoornse huishoudens gebruikmaken van de gratis bezorgservice van de websuper en rijden de opvallende elektrische Picnic-wagentjes ook daar door de straten. De open dag werd georganiseerd op verzoek van klanten: zij gaven veelvuldig aan benieuwd te zijn naar de weg die boodschappen afleggen voordat ze bij hen thuis worden afgeleverd.

In Apeldoorn werd zondag voor het eerst het Woonkamerspel gespeeld door de bezoekers. Een deel van de hub was omgebouwd tot woonkamer, waar klanten konden leren de Picnic-app zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Ze kregen een boodschappenlijstje en moesten ze binnen de tijd hun boodschappenmandje vullen met de juiste producten. Als ze daarin slaagden ontvingen ze wat lekkers.

Rijden
Er was ook veel animo om zelf een ritje te maken in een van de elektrische wagentjes waarmee Picnic bezorgt. Bezoekers die erin slaagden hun wagentjes goed te besturen en in te parkeren namen vol trots hun runner-diploma in ontvangst. Kinderen konden zich verder vermaken in een elektrisch wagentje dat was omgebouwd tot ballenbak Bally, het opblaasbare luchtkasteel Bouncy en een voetbalgoaltje in Picnicwagentje Goaly.

Bron: Levensmiddelenkrant