Fabrikanten

Introducties

Simon Keizer brengt eigen vodka seltzer uit

AMSTERDAM – Simon Keizer zet een vodka seltzer op de Nederlandse drankenmarkt, genaamd SamSam. De zanger doet dit met zes Volendamse vrienden. Het nieuwe drankenmerk meent dat in de zomer van 2021 hard seltzers een trend worden.

Juan Kort |

SamSam werd enkele jaren geleden geboren, toen Keizer en zijn vrienden zelf hun eerste geproduceerde hard seltzer maakten. Omdat ze de beleving wilden delen, kwamen ze tot de naam SamSam. Deze naam is namelijk een verbastering van het Maleisische sama-sama. Dit betekent ‘gelijkelijk’ aldaar.

Gezond alternatief
Het drankje wordt gemaakt met enkel natuurlijke ingrediënten en is verkrijgbaar in twee smaken: lemon en orange. Een flesje van het nieuwe goedje bevat 69 kilocalorieën, 4,5 procent alcohol en geen suiker. Hiermee zeggen ze tegemoet te komen aan een trend van gezonde voeding.

Distributie
Hansen Dranken doet de distributie. Keizer zegt hierover: “We willen de smaak van SamSam zo snel mogelijk delen met iedereen. De samenwerking met een ervaren onafhankelijke drankenhandel als Hansen Dranken als distributeur is dan een logische stap. Wij willen voor iedereen toegankelijk zijn.” De nieuwe dorstlesser is nu alleen nog maar online te bestellen.

Bron: Levensmiddelenkrant

2020_dtv20_nick-et-simon_samsam_photo-ben-houdijk_lr-7-4.jpg