Boodschapjes.com helpt gedupeerde ondernemers

(CORONANIEUWS) ZOETERMEER - Boodschapjes.com, een online platform voor lokale winkeliers die boodschappen bezorgen, stelt haar platform kosteloos ter beschikking aan gedupeerde ondernemers ten gevolge van het coronavirus.

Normaliter maken lokale supermarkten en speciaalzaken die on-demand kunnen bezorgen gebruik van het boodschappenplatform. Het platform laat door de huidige ontwikkelingen nu ook ondernemers toe die gedupeerd zijn door de uitbraak van het coronavirus, en alternatieven zoeken om hun aanbod kwijt te kunnen.

Ondernemers die dagelijkse boodschappen in brede zin aanbieden zijn de komende periode welkom om kosteloos gebruik te maken van het platform. Lucy Eind, oprichtster van het platform: "In deze tijden zijn we coulant. Naast detailhandelaren zijn bijvoorbeeld ook kwekerijen, foodproducenten en horecaleveranciers die gedupeerd zijn en alternatieve afzetkanalen zoeken welkom."

Aanmeldingen
"Naast lokale winkeliers zien we ook een toename van ambulante markthandelaren die zich aanmelden voor het boodschappenplatform. De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt om de ambulante handel module versneld te implementeren zodat marktkooplui ook effectief gebruik kunnen gaan maken van het platform. Zij zien momenteel een daling van hun omzet daar er massaal markten worden geannuleerd." zegt de oprichtster van het platform.

Bron: Levensmiddelenkrant