Vomar opent 75e winkel

ENKHUIZEN – Vomar heeft haar 75e winkel in Enkhuizen op feestelijke wijze geopend. Dit is de tweede Vomar in Enkhuizen en de vierde Deen-winkel die is omgebouwd naar een Vomar. De komende periode worden nog 19 Deen-winkels, na een verbouwing, heropend. 

De opening in Enkhuizen werd gevierd met een gratis appeltaart voor alle klanten en een Vomar-tas met opdruk van Enkhuizen. Daarnaast kunnen klanten tijdens de openingsweken profiteren van openingsaanbiedingen. Wanneer klanten zich aanmelden voor de Klant-is-Koning kaart kunnen ze kans maken op een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Met de klantenkaart sparen ze met 6 procent premie.

Laagste prijs en beste kwaliteit
Ook laat de supermarkt weten dat bij de Vomar Voordeelmarkt in Enkhuizen klanten erop kunnen rekenen dat de drie garanties: laagste prijs voor de beste kwaliteit en de snelste service, voorop staan. De formule heeft een aantal geliefde Deen-producten opgenomen in het assortiment, waaronder de knoflooksaus, verse pitabroodjes, ambachtelijke West-Friese achterham en Qualino noten. Verder heeft de supermarkt het concept Altijd Handig overgenomen; handige non foodartikelen voor 1 euro. Tot slot neemt het winkelteam van Deen Clarissenplaats de winkel over.

Bron: Levensmiddelenkrant