gvo-240418-060.jpg Foto: Gerard van Oosbree/Levensmiddelenkrant

Formules

Na vijf jaar keert Hoogvliet terug

AMERSFOORT – Na een afwezigheid van vijf jaar keert supermarktketen Hoogvliet terug op het Operaplein in Amersfoort. Op het plein is nieuwbouw verrezen met boven de nieuwe supermarkt zestig woningen. Op 4 juli wordt de winkel feestelijk geopend en zijn er tal van acties voor klanten.

Redactie |

Om acht uur in de ochtend zal de winkel de deuren openen. Het openingsfeest begint echter al om half acht. Bij een foodtruck kunnen klanten terecht voor koffie, thee en wat lekkers. Een promotieteam deelt lootjes uit aan vroege vogels waarmee diverse prijzen kunnen worden gewonnen, zoals een minuut gratis winkelen of een jaar lang gratis groente en fruit. De eerste 250 klanten krijgen een gratis zak witte bollen van Warme Bakker Leen.

Voordelig
"De klanten zullen versteld staan van de nieuwe winkel. We zijn net zo voordelig als de klanten gewend waren, maar de supermarkt is ruimer, lichter en natuurlijk een stuk moderner. Mijn collega's en ik hebben er ontzettend veel zin in”, zegt supermarktmanager Mike van der Velde.

De winkel wordt ingericht volgens het laatste Hoogvliet-concept. Dat begint bij binnenkomst met de geheel vernieuwde groente- en fruit afdeling. Daarna komen klanten langs de broodafdeling waar brood uit eigen bakkerij wordt verkocht. Het verse brood, broodjes en snacks worden de hele dag door gebakken. De koelmeubels zijn voorzien van deuren waardoor er minder energie wordt verspild. Afrekenen kan zowel bij de kassière of op het scanplein. De winkel wordt bevoorraad door een van de elektrische vrachtwagens die Hoogvliet sinds kort in gebruik heeft genomen.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: