Supermarktondernemer-Nico-de-Witt-kiest-voor-samenwerking-met-Jumbo.jpg

Formules

Nico de Witt Plus verder onder vlag van Jumbo

VEGHEL – Supermarktondernemer Nico de Witt uit het Gelderse Beek-Ubbergen heeft overeenstemming bereikt met Jumbo voor de overstap van zijn Plus naar de gele formule. Hoewel de winkel van De Witt pas eind 2025 onder de vlag van Jumbo opereert, zal in de tussentijd de regiofunctie van de supermarkt verder worden uitgebreid.

Redactie |

De 2000 vierkante meter tellende winkel vervult een belangrijke functie in de regio. De overstap naar de Jumbo biedt volgens de ondernemer volop kansen om die positie nog verder te versterken. “De overeenkomst met Jumbo is geheel gestoeld op de samen-sterk-gedachte”, laat De Witt weten. “Het DNA van Jumbo – Samen, Ondernemen, Winnen – sluit ook volledig aan bij mijn kijk op zakendoen. Onze winkel is een begrip in de regio en dat blijft zo. Natuurlijk halen we voordeel uit de kracht, kennis en schaal van de Jumbo formule, maar daarbinnen hebben we ook volop ruimte om onze eigen winkelideeën ten uitvoer te brengen. Wat dat betreft wordt de nieuwe Nico de Witt supermarkt écht het beste van twee werelden.”

Bevlogen 
“Bevlogen ondernemers zoals Nico de Witt zijn onmisbaar voor Jumbo. We geven ze graag de ruimte om hun ideeën te realiseren en dat werkt twee kanten op inspirerend. We stimuleren elkaar om de lat steeds hoger te leggen en bij alles wat we doen de klant op één te zetten”, aldus Ton van Veen, ceo Jumbo. “Nico de Witt en Jumbo staan ook op één lijn als het gaat om de noodzakelijke aandachtspunten voor de komende tijd. We investeren flink in de kwaliteit van onze versproducten en het aanbod van lekkere, gezonde en duurzaam geproduceerde voeding. Ook zien we genoeg ruimte voor uitbreiding van het regionale assortiment met speciale producten. In nauwe samenwerking met Nico de Witt gaan we hiermee aan de slag.”

Medewerkers
Het dienstverband van de ongeveer 180 medewerkers zal worden meegenomen naar de nieuwe formule. “Zij blijven daardoor de vertrouwde gezichten van de winkel”, stelt Jumbo in een persbericht. “Door de samenwerking met Jumbo krijgen zij toegang tot ruimere doorgroeimogelijkheden en het aanbod van Jumbo Academy.”

Bron: Levensmiddelenkrant