BREDA – De Smaakspecialist gaat het oude postkantoor van Breda vanaf 1 december tijdelijk omdopen tot de pop-up store Bio Proeflokaal. Biologische en bewuste voeding staan daarin voor zes weken lang in de spotlights.
In de shop is deze hele periode het volledige assortiment van de biologische merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food te vinden. In het restaurant wat ook bij de pop-up store hoort, worden de producten uit de winkel, aangevuld met biologische versproducten uit de regio, omgetoverd tot gerechten. Daarnaast biedt de locatie diverse mogelijkheden voor bedrijven en groepen om tijdens een borrel, diner, presentatie of workshop de biologische keuken te komen ontdekken. Tot slot organiseert De Smaakspecialist nog een aantal events, zoals KidsProef lessen, blogger events, business activiteiten en Organic Kitchen avonden.
Inspireren
“De Smaakspecialist heeft de ambitie om dagelijks zo veel mogelijk mensen te inspireren om verantwoord te eten. We doen dit al met onze merken en via co-creatie platform Organic Kitchen, maar met het Bio Proeflokaal gaan we nog een stapje verder”, vertelt directeur Pieter Dirven van De Smaakspecialist. “We openen letterlijk de deuren naar de wereld van biologisch eten om bezoekers hiermee kennis te laten maken. In Breda, de plek waar onze roots liggen, komt alles wat we doen en waar we voor staan samen in de vorm van een pop-up shop en restaurant. In het Bio Proeflokaal delen we onze passie, vertellen we het verhaal achter de producten en inspireren we met biologische gerechten.”
Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops