ijsbaart albert heijn.jpg Foto: IJsbaart

Fabrikanten

Plantaardige ijsjes van IJsbaart nu bij Albert Heijn

AMSTERDAM – Vanaf maandag 22 april liggen de plantaardige ijsjes van IJsbaart in de vriezers van supermarktketen Albert Heijn. IJsbaart ziet de lancering van vier nieuwe smaken bij AH als een volgende stap in de groei van het bedrijf.

Redactie |

Ook ziet het bedrijf hierin een bevestiging van de toewijding van de plantaardige ijsmaker aan puur genot en verantwoordelijkheid voor mens en milieu. De ijsjes zijn geschikt voor mensen met een plantaardige leefstijl en liefhebbers van lekker ijs.

De nieuwe smaken die bij AH in de schappen komen te liggen, zijn Strawberry Cheescake, Choco Brownie, Mango Passie en Bosfruit. De roomijsjes worden om ambachtelijk wijze gemaakt van hoogwaardige plantaardige ingrediënten, en zonder toegevoegde suikers. "Bij IJsbaart geloven we in de kracht van eenvoudige en pure ingrediënten. Met deze nieuwe smaken willen we niet alleen een heerlijke traktatie bieden, maar ook een bewuste keuze voor onze klanten. Door 100% plantaardige roomijsjes en fruitijsjes zonder toegevoegde suikers aan te bieden, streven we naar een positieve impact op zowel mens, dier en onze planeet”, zegt mede-eigenaar en ceo Roderick Verplanken over de lancering.

Bron: Levensmiddelenkrant