Spar Philippine interieur.jpg

Formules

Spar opent 2e winkel met Foodclub-concept

TILBURG – Nadat Spar het nieuwe concept Spar Foodclub eind vorig jaar in het Zeeuwse Phillipine (gemeente Terneuzen) lanceerde opent Spar nu een tweede zaak volgens dit concept in Tilburg. De Brabantse winkel heeft niet alleen een nieuw concept, er staat ook een nieuwe ondernemer aan het roer.

Redactie |

Spar Foodclub heeft een focus op verse maaltijden en barista-koffie. De zelfverklaarde ‘king of convenience’ heeft de winkel ingericht ‘voor het gemak van de gast’ en ‘nieuwe elementen’ toegevoegd. De vernieuwde groente- en fruitafdeling is volledig gekoeld, er staat een emballageautomaat voor blik en klein en groot fris, er is een slijterij, een uitgebreid borrelassortiment en er zijn gekoelde dranken. Met zonnepanelen op het dak en gasloos verbruik is de winkel klaar voor de toekomst.

Verscounter

De winkel is compleet verbouwd en ‘geheel aangepast en ingericht op zowel de kortere als de langere winkeltrip’, zo vermeldt Spar op haar LinkedIn-pagina. Nicky van Zoggel, nieuwe eigenaar van de zaak, is erg blij met de mooie nieuwe winkel. “De vernieuwde winkel heeft heel wat nieuwe toevoegingen. Stralend middelpunt van mijn winkel is bij binnenkomst de vernieuwde verscounter, Spar Foodclub. Bij Spar Foodclub geniet je op elk moment van de dag van versbereide producten. Neem een momentje voor jezelf met een heerlijk belegd broodje, een tosti van The Tosti Club, een verse kop barista koffie of onze frisse salades en smoothies, pizza’s uit eigen keuken, warme maaltijden zoals de verse pasta’s, warme snacks, wraps en sapjes en yoghurt. Heb je weinig tijd? Al het lekkers wordt in een handomdraai voor je ingepakt om mee te nemen. Zo heb je ook onderweg of thuis een verse en lekkere maaltijd. Gezellig opeten in de Foodclub corner behoort ook de mogelijkheden!”

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shop