alexander streefkerk-getir.jpg Foto: Getir

Formules

Streefkerk nieuwe general manager Getir en Gorillas

AMSTERDAM – Alexander Streefkerk is de nieuwe general manager van flitsbezorgers Getir en Gorillas in Nederland. Hij volgt Florian Brunsting op. Streefkerk werkte sinds oktober 2021 bij het bedrijf als head of supply chain.

Redactie |

Ervaring in de levensmiddelenbranche heeft hij genoeg. Die ervaring deed hij op bij Unilever. Daar begon hij als logistiek management trainee en via diverse functies klom hij op naar supply chain director bij de levensmiddelengigant.

Op zijn LinkedIn-pagina vertelt Streefkerk dat het een eer is om beide merken te mogen leiden. “Omdat ik de Supply Chain teams voor zowel Nederland als Duitsland heb geleid, weet ik wat ons te wachten staat”, zegt hij. “Het ontwikkelen van een nieuwe manier van boodschappen doen is niet gemakkelijk. Ik heb het geluk dat ik in Nederland een geweldig team om me heen heb. Samen dit bedrijf uitbouwen is de kans van je leven! Dit alles was niet mogelijk geweest zonder mijn voorganger Florian Brunsting. Ik heb veel van hem geleerd en hij heeft zeker grote schoenen achtergelaten om te vullen. Ik wil ook alle Nederlandse en Duitse teams bedanken die deze reis tot nu toe samen met mij hebben gemaakt. We hebben al veel bereikt en ik heb er alle vertrouwen in dat we goed gepositioneerd zijn voor de toekomst.”

Bron: Levensmiddelenkrant