Ondernemers

E-commerce

The Meatlovers kiest voor Spaans rundvlees

VEENENDAAL – Online slager The Meatlovers haalt rundvlees voortaan ook uit Spanje. Met het opnemen van het merk Miguel Vergara wordt het assortiment uitgebreid met exclusief Europees vlees. ‘Het beste vlees hoeft niet altijd van ver te komen’ vinden ze bij The Meatlovers.

Gerard van Oosbree |

Het vlees komt van in Noord-Spanje opgegroeide Aberdeen Angus runderen. Daar worden de dieren meer dan 300 dagen exclusief met graan gevoerd. De dieren worden speciaal geselecteerd en krijgen gepersonaliseerde zorg.

Kwaliteit
“Bij het selecteren van ‘s werelds beste steaks, en vlees in het algemeen, komen we vaak uit bij landen als Australië, Argentinië, Uruguay en Japan”, zegt brandmanager Leon van Voorthuizen. “Diezelfde kwaliteit is namelijk nu ook beschikbaar uit Spanje. De keuze voor dit prachtige vlees van Miguel Vergara was daarom snel gemaakt. Het is mals, prachtig en intens van kleur en zeer vol van smaak! Met een team van zeer ervaren slagers lukt het ons daardoor telkens om indrukwekkende producten aan te bieden waar de consument speciaal voor terugkomt”, aldus Van Voorthuizen.

Bron: Levensmiddelenkrant

ribeye-spanje-aberdeen-angus.png