Spar uber eats.jpg

Formules

Uber Eats gaat flitsen voor Spar

AMSTERDAM - Spar Nederland en Uber Eats gaan vanaf vandaag samenwerken. Klanten van Spar kunnen via de app van Uber Eats hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen. Deze zullen binnen enkele minuten worden bezorgd, belooft Spar. Op dit moment zijn 20 winkels van Spar, verspreid door Nederland, onderdeel van de samenwerking. Het aantal producten - nu zo’n 900 - en meewerkende winkels wordt in de komende weken uitgebreid.

Redactie |

Klanten kunnen hun bestelling plaatsen via de app van Uber Eats, maar de bestelling wordt vervolgens bezorgd door zowel bezorgers van Uber Eats als van Spar. Uber Eats bezorgt al langer boodschappen en ziet het aantal on-demand bestellingen groeien. 

"Als één van de grootste foodretailers ter wereld kijken we er met deze samenwerking naar uit om onze Nederlandse klanten een nieuwe manier te bieden om toegang te krijgen tot onze producten en ze onze unieke quick commerce service te laten ervaren. Deze samenwerking tussen twee sterke merken biedt grote voordelen voor onze klanten, die nu kunnen kiezen uit het brede assortiment boodschappen en gemaksproducten van Spar. Tegelijkertijd profiteert Spar van de toegang tot het grote klantenbestand van Uber Eats, wat verder bijdraagt aan de groei van het bedrijf. Op deze manier dragen we bij aan het verdienmodel van onze franchisenemers", aldus John van der Ent, ceo van Spar Nederland.

Bron: Levensmiddelenkrant