getir-gorillas.png

E-commerce

Verregaande integratie Getir en Gorillas

AMSTERDAM – Flitsbezorgers Getir en Gorillas blijven beide als merk bestaan. Vorig jaar nam het voor oorsprong Turkse Getir het Duitse Gorillas over. Nu is bekend gemaakt dat in de vier landen waar beide bedrijven actief zijn, de merken naast en met elkaar gaan werken. In Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en New York City in de Verengde Staten vindt wel een verregaande integratie plaats.

Redactie |

In deze vier regio’s kunnen klanten via de apps van beide bedrijven blijven bestellen. Door de bezorgnetwerken te combineren kan de eerste beschikbare bezorger de bestelling afleveren. Het kan dus zijn dan een bestelling uit de Getir app door een bezorger van Gorillas wordt gebracht. Het productaanbod zal ook worden verbeterd door de betere inzichten uit de klantgegevens van beide bedrijven.

"Sinds de overname hebben we één duidelijk doel voor ogen gehad: Getir en Gorillas - samen sterker en beter. De integratie van beide organisaties leidt tot het grootste en efficiëntste winkelnetwerk voor snelle boodschappenbezorging. Daarnaast zorgt dit netwerk ervoor dat het productaanbod en de servicekwaliteit voor onze klanten aanzienlijk zal vergroten", zegt Turancan Salur, regional general manager van Getir. "Het is een bewijs van het geweldige werk van ons team, dat deze mijlpaal in slechts enkele maanden tijd heeft weten te bereiken."  

Bron: Levensmiddelenkrant