vomar.jpg Armand Schreurs en Mirjam van Dijk (links) overhandigen namens Vomar de cheque aan Joep Wijffels en Marlies van Elst (rechts) van de Voedselbank. Foto: Vomar

Formules

Vomar-actie steunt Voedselbank met grote donatie

ALKMAAR – De december-actie van supermarktketen Vomar heeft een flinke donatie aan Voedselbanken Nederland opgeleverd. Klanten van de keten doneerden 152.735 euro aan producten, een verhoging van bijna 45.000 euro ten opzichte van het jaar ervoor.

Redactie |

Klanten konden in december in alle Vomar-winkels productcodes scannen aan de kassa. In het distributiecentrum van de keten in Alkmaar werden de fysieke producten verzameld. Hierdoor hoefden er geen producten vanuit de winkels te worden verstuurd. De ingezamelde producten worden verdeeld onder huishoudens binnen het marktgebied van Vomar.

Joep Wijffels en Marlies van Elst van de Voedselbank: “Heel fijn dat er zo veel is gedoneerd. Het zijn producten waar altijd veel behoefte aan is. Zo kunnen we onze klanten blijven helpen.” Ook Armand Schreurs van Vomar is erg blij met de opbrengst: “We bedanken onze klanten dat ze ook dit jaar weer massaal gedoneerd hebben. Dankzij onze trouwe klanten kunnen we dit prachtige bedrag aan producten doneren.”

Bron: Levensmiddelenkrant