Boon Dagmarkt Gouderak 1.jpg De entree van de Boon's Dagmarkt in Gouderak, ter illustratie

Formules

Boon’s Markt opent 25ste winkel in Hellevoetsluis

HELLEVOETSLUIS – De 25ste Boon’s Markt opent woensdag 15 november in Hellevoetsluis. De voormalige MCD in de Zuid-Hollandse plaats is geheel vernieuwd. Naast het volledige kruidenierswarenassortiment is er ruimte gemaakt voor het voor Boon’s zo succesvolle versplein.

Redactie |

Willem Boon, directeur commerciële zaken: “We zijn verheugd dat onze formule zo in de belangstelling staat bij ondernemers en trots op de opening van de 25ste vestiging. Komend jaar vieren wij het 10-jarig bestaan van de Boon’s Markt met onze klanten en uiteraard kijken we steeds naar groeimogelijkheden. Trots zijn we op de waardering die we krijgen van de consument in de GFK-rapporten en het is een waardering voor onze medewerkers en ondernemers die iedere dag klaar staan voor onze consumenten. Eric Brosius, manager acquisitie, vult nog aan: “Ook komend jaar gaan we door met het openen van nieuwe winkels; ondernemers van diverse ketens zijn geïnteresseerd in onze formule”.

De volgende opening staat al gepland in het Limburgse Nieuwstadt. Ondernemersfamilie De Wit heeft besloten over te stappen van Plus naar Boon’s Dagmarkt.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: