dolf-van-den-brink-def.png

Fabrikanten

Ceo Heineken mag blijven: herbenoeming aangekondigd

ZOETERWOUDE – De Raad van Commissarissen van Heineken heeft Dolf van den Brink herbenoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur en ceo, onder voorbehoud van zijn herbenoeming als lid van de Raad van Bestuur.

Redactie |

Van den Brink is op 1 juni 2020 begonnen als ceo van Heineken en als voorzitter van de Raad van Bestuur. Jean-Marc Huët, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "Wij zijn zeer verheugd Dolf van den Brink voor te dragen voor een volgende termijn als lid van de Raad van Bestuur. Onder zijn leiding werd de EverGreen-strategie met succes gelanceerd om het bedrijf te laten evolueren en superieure en evenwichtige groei te realiseren, waarbij klanten en consumenten centraal staan. Dolf heeft een sterk leiderschapsteam opgebouwd en heeft de groei en ontwikkeling van Heineken versneld." De herbenoeming is voor een termijn van vier jaar. 

Raad van Commissarissen
Niet alleen Van den Brink is voorgedragen voor een herbenoeming. Ook Jean-Marc Huët is voor een periode van twee jaar voorgedragen als lid en voorzitter van de Raad van Commissarissen. De Raad van Commissarissen stelt ook voor om Pamela Mars-Wright tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2024 (AvA 2024) te herbenoemen voor een periode van twee jaar. Daarnaast draagt de Raad van Commissarissen Peter Wennink voor benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen, met ingang van de AvA 2024 voor een periode van vier jaar. 

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops