coca-cola-zero-flessen.jpg

Fabrikanten

Coca-Cola Nederland benoemt nieuwe director commercial development

ROTTERDAM - Martijn van Weele is door Coca-Cola Europacific Partners Nederland (CCEP) benoemd als nieuwe director commercial development. Van Weele is sinds 2014 bij CCEP in dienst en heeft veel ervaring in de levensmiddelenindustrie opgedaan, waaronder in eerdere functies bij Danone.

Redactie |

CCEP is de grootste drankenbottelaar van de Coca-Cola Company ter wereld en is actief in 29 landen. In Nederland zijn ruim achthonderd mensen werkzaam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en de fabriek in Dongen, Noord-Brabant.

Van Weele heeft bij CCEP diverse commerciële teams aangevoerd en was verantwoordelijke voor de groei van Trade Channels zoals fast casual en leisure. Ook leverde hij een bijdrage aan de merkwaarde van Fuze Tea en Coca-Cola op festivals en werkte hij aan de uitbreiding naar nieuwe markten zoals Alcohol Ready To Drink en Monster Energy. Momenteel volgt Van Weele een studie voor digitale transitie aan de Rotterdam School of Management. Coca-Cola noemt hem een van de aanjagers van hoe CCEP als bedrijf succesvol kan blijven in een snel veranderende digitale wereld. 

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.HomeShops