Dannerolles_CookieDough_Full_Range_V3 (1).jpg

Introducties

Danerolles introduceert plantaardig koekdeeg

AMSTELVEEN – Danerolles, bekend van de verse deegproducten, lanceert deze week vers plantaardig koekdeeg. Met deze innovatie zegt het bedrijf te willen voldoen aan de groeiende vraag naar plantaardige opties in de voedingsindustrie.

Redactie |

Consumenten die vanaf nu koekjes willen bakken met uitsluitend plantaardige ingrediënten, kunnen bij Danerolles kiezen uit drie smaken vers deeg. Met Chocolate Chunk, Oat Cinnamon en Cranberry Almond is er voor iedere liefhebber van vers gebakken koekjes wel een keuze te maken.

"Deze nieuwe producten weerspiegelen onze voortdurende toewijding aan kwaliteit, gemak en innovatie", zegt Marloes Meyer, head of Danerolles. "We begrijpen dat steeds meer consumenten op zoek zijn naar plantaardige opties die niet alleen lekker zijn, maar ook vertrouwd aanvoelen. Ons vers plantaardig koekdeeg is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling om producten te creëren die aan deze verwachtingen voldoen."

De verse plantaardige koekdeegproducten liggen in het versschap van Albert Heijn en Plus en zijn binnenkort ook verkrijgbaar bij onlinesupermarkt Picnic.

Bron: Levensmiddelenkrant