3376-571e1de9c8ce837fc49273f35d5a6004.jpg Alle Dirk-filialen zijn nu voorzien van Scan&Go en Safepay.

Formules

Dirk-filiaal in Wassenaar heropend

WASSENAAR – Na een verbouwing van ruim drie weken is de Dirk in Wassenaar heropend. Met de verbouwing is de winkel voorzien van een Scan&Go plein en het gesloten geldsysteem Safepay.

Redactie |

Met de verbouwing van het filiaal in Wassenaar zijn nu alle Dirk-winkels voorzien van een Scan&Go plein en Safepay. Jan van Waas, supermarktmanager Dirk Wassenaar: “De inwoners van Wassenaar kunnen vanaf vandaag hun boodschappen doen in een vernieuwde winkel met meer ruimte voor groenten en fruit, duurzame koelingen, een veilige oplossing voor contant betalen met Safepay en een keuze in afrekenen door de toevoeging van Scan&Go. Dat maakt boodschappen doen bij Dirk nog gemakkelijker.”

Het gesloten geldsysteem Safepay zorgt voor een veilige winkel- en werkomgeving. Contant geld wordt namelijk direct na betaling veiliggesteld. Ook maakt het systeem het afrekenproces sneller, doordat het automatisch het wisselgeld berekent en uitbetaalt.

Verduurzaming
Bij de verbouwing is ook gelet op het verduurzamen van de winkel. Hierbij worden koelingen vervangen voor een energiezuinig alternatief en staat het gasloos maken van de supermarkt centraal. In de komende jaren krijgen gemiddeld tien Dirk-winkel een verduurzamende verbouwing.

Bron: Levensmiddelenkrant