Duo Penotti doet dubbele innovatie in het chocoladeschap

Duo Penotti blijft zoeken naar hoe het nóg lekkerder kan… en dat het geliefde merk daarbij geen grenzen kent, blijkt wel uit de nieuwste introducties.

Redactie |

Duo Penotti Wafelreep
Een knapperige wafelreep, gevuld met de dubbel lekkere smaak van Duo Penotti hazelnoot & vanille en gelaagd met zachte karamel. Omhuld met melkchocolade, hazelnootstukjes en strepen witte chocolade. Onweerstaanbaar lekker! De look & feel van de verpakking (4x36 g) past bij de positionering van Duo Penotti: kwalitatief, vrolijk en smaakvol.

Duo Penotti Discs
Bruin-wit gestreepte chocolade, in de vorm van een disc. Onderscheidend en tegelijkertijd héél herkenbaar Duo Penotti! Bereid met zachte melkchocolade én romige, witte chocolade. Dubbel lekker en ideaal als tussendoortje onderweg of om te delen met vrienden. Duo Penotti Discs worden aangeboden in een handige, hersluitbare stazak (150 g).

Ondersteuning
Met Duo Penotti Wafelreep en Duo Penotti Discs introduceert Duo Penotti de onmiskenbare Duo Penotti-ingrediënten (2 kleuren, fun, dubbel lekker) in het chocoladeschap en draagt zo bij aan vernieuwing en waardegroei. Beide items zijn vanaf heden verkrijgbaar.

 
Ondersteuning vindt plaats middels een opvallende online mediacampagne, instore activaties en print.
 
Bron: Levensmiddelenkrant
 

Dit artikel verscheen eerder in Levensmiddelenkrant. Abonneren? Klik hier.

section1_page18_article9_1.jpg