Formules

Ondernemers

Buitenland

Eerste franchisenemer opent Jumbo in België

VEGHEL – De veertiende winkel van Jumbo in België en de tweede in West-Vlaanderen ligt in Lauwe, heeft een oppervlakte van ca. 1590 m2 en biedt plaats aan ongeveer 50 werknemers uit de regio.

Renée Salome |

Franchisenemer Sebastien Sintobin baat de winkel samen met zijn vrouw Céline Huysentruyt uit: “De én én én formule van Jumbo past helemaal bij ons. Ik ben dan ook verheugd dat ik onze klanten opnieuw kan verwelkomen en ze kan verwennen met de beste service, een buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. Bovendien stemt het me erg gelukkig dat ik dit kan doen met ons enthousiaste team die ook een vaste waarde zijn voor de winkelbeleving van onze klanten.”

Eigen verskeuken
Klanten kunnen bij de nieuwe Jumbo onder meer terecht voor pizza’s, Vlaamse klassiekers en andere maaltijden uit eigen verskeuken, zoals kip aan ‘t spit. Ook zijn er producten uit het Hema-assortiment te vinden, is er een uitgebreide bloemenafdeling en staan de feestdagen voor de deur: “We beginnen stilaan af te tellen naar de feestdagen. We kunnen dan ook niet wachten om aan onze klanten in Lauwe onze lekkere en feestelijke producten aan te bieden; van heerlijke hapjes tot een heuse collectie aan kerstwijnen en -bieren”, aldus Sintobin.

Bron: Levensmiddelenkrant

01_jumbo-opent-veertiende-winkel-in-lauwe.jpg
03_jumbo-opent-veertiende-winkel-in-lauwe.jpg
05_jumbo-opent-veertiende-winkel-in-lauwe.jpg