Jumbo Beuningen.jpg De sleutel van de familie Kalkman wisselt van eigenaar. (Foto: John van Gelder)

Ondernemers

Familie Macleane neemt Jumbo Beuningen over

BEUNINGEN – Na 32 jaar ondernemerschap neemt de familie Kalkman afscheid van haar Jumbo-winkel in Beuningen om ‘van hun vrije tijd te genieten’. De zaak wordt overgedragen aan de familie Macleane, die al twee Jumbo-winkels in Elst bestiert. De overdracht zal plaatsvinden op 20 november a.s.

Redactie |

“We vinden het een eer om de familie Kalkman op te volgen”, zegt John Macleane over de overname. Hij vervolgt: “Mijn vrouw Charlotte en ik willen hen bedanken voor hun jarenlange toewijding aan de mensen uit Beuningen en omgeving. Samen met het vertrouwde winkelteam kijken we ernaar uit om de Jumbo in Beuningen voort te zetten en klanten te dienen met wat ze van de Jumbo formule gewend zijn.” 

De ondernemersfamilie is voornemens de winkel in het voorjaar van 2024 een nieuw jasje aan te trekken. Er komen dan ook self checkout kassa’s en het assortiment wordt uitgebreid.

Betrokken
De familie Macleane zal alle klanten direct na de officiële overdracht op 20 november trakteren op een kopje koffie en iets lekkers. Klanten die voor minstens 20 euro afrekenen krijgen bovendien een suikerbrood mee (zolang de voorraad strekt). Ook zullen er gedurende vier weken na de opening kortingscoupons beschikbaar zijn. 

De nieuwe eigenaren van de Jumbo in Beuningen zien zichzelf als zeer betrokken in de buurt, net als in Elst. 

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: