Poiesz de beste supermarkt van Nederland.jpg

Formules

Feestelijk tintje voor komst 73ste filiaal Poiesz

LEEK – De overname van een supermarktpand in Leek door Poiesz krijgt een extra feestelijk tintje. De Friese supermarktformule viert namelijk haar 100-jarige bestaan. Poiesz Vastgoed heeft een supermarktpand overgenomen van SynVest Fund Management.

Redactie |

Poiesz rolt haar formule uit in het voormalige pand van Lidl. De vestiging, filiaal nummer 73, is een aanvulling op het Friese winkelbestand na de komst van Poiesz in de nabijgelegen plaatsen Tolbert en Nieuw-Roden. 

Groei en ambities
Piet Smit, algemeen directeur van Poiesz Supermarkten en Poiesz Vastgoed: “De komende periode zullen we naar verwachting meerdere overnames communiceren, gelet op het feit dat er op vele fronten wordt gezocht naar toekomstbestendige supermarktlocaties die de onderneming verder versterken en de relevantie in Noord-Nederland doen toenemen.” De groei past in de plannen en ambities van de directie van Poiesz. De andere 72 filialen zijn volgens Smit een succes gebleken bij het Noord-Nederlandse marktgebied. Poiesz Leek opent in november dit jaar haar deuren.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: