Fabrikanten

Free From Functional & Health Ingredients 2022 (22-23 November – Amsterdam RAI)

Op 22 en 23 november a.s. vindt de 10de editie van de Free From Food Expo 2022 plaats in Amsterdam RAI. Dit Europese (trade only) event wordt twee keer per jaar georganiseerd; begin juni in Barcelona en in november in Amsterdam. Deze meest trendy retail en food service vakbeurs is toonaangevend in het inzichtelijk maken van de belangrijkste food lifestyle trends én wat er over vijf jaar in de schappen ligt.

Redactie |

Tijdens de Free From Amsterdam editie 2022 presenteren honderden internationale fabrikanten en merken in voedingsmiddelen en dranken hun nieuwste productinnovaties. Relevante producten, die klaar staan om in de supermarkt- en foodservice schappen te worden geplaatst, en op de menukaarten van cateringbedrijven en bezorgservices.

 Tijdens de Free From Expo & Conference Amsterdam 2022 bezoeken duizenden foodprofessionals in twee dagen de ruim driehonderd exposanten. Meer dan zestig key-note sprekers uit binnen- en buitenland geven antwoord op de vragen wat wil de consument, welke producten haken hierop aan en welke partijen kunnen deze producten maken?

 De vakbeurs zorgt voor snelheid en efficiency in het ontwikkelen van de juiste producten en een schapinvulling die daadwerkelijk aansluit op de vraag van de steeds bewuster wordende consument.

 Meer informatie en tickets: Official Website

Bron: Levensmiddelenkrant

 

 

freefrom.png