Getir_by_Isabel Janssen -- Outsider.i-5.jpg Foto: Isabel Janssen

Formules

Getir neemt G’woon producten op in assortiment

AMSTERDAM – Flitsbezorger Getir biedt vanaf vandaag producten van het private label G’woon aan in de app. Het assortiment van de bezorgdienst wordt uitgebreid met ongeveer 90 producten. Ook via de Gorillas app zijn de artikelen te bestellen.

Redactie |

Het bedrijf speelt op deze manier in op de groeiende vraag van consumenten naar huismerk- en private labelproducten. Deze worden steeds populairder door de stijgende kosten van levensmiddelen en levensonderhoud. Getir heeft een keuze gemaakt uit het aanbod van G’woon en artikelen opgenomen die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben en behoren tot de basisartikelen die vaak worden gekocht.

"We zijn verheugd om met deze G’woon producten onze klanten een breed scala aan kwaliteitsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen", aldus Florian Brunsting, algemeen directeur van Getir en Gorillas. "De stijgende populariteit van private label producten en de groeiende kosten van levensonderhoud maken dit het juiste moment om onze klanten deze geweldige optie te bieden."

Bron: Levensmiddelenkrant