Jumbo strikt sterrenkoks voor Kerst

VEGHEL – Jumbo wil haar klanten inspireren met vijftien nieuwe kerstrecepten. Daarvoor strikte de formule vijf Michelinsterren-koks, waaronder Ron Blaauw en Hans van Wolde.

Marije de Leeuw |

Hollandse garnalen, gerookte zalm, varkensrollade, varkenshaas en vanille roomijs, dat worden volgens Jumbo Supermarkten de meest gekozen kerstingrediënten van dit jaar. Deze ingrediënten zitten dan ook in de nieuwe kerstmenu’s die vanaf woensdag 9 december in de winkel  te vinden zijn. Klanten kunnen volgens de formule kiezen om deze producten op een klassieke manier, met een moderne twist of op het niveau van een topchef te bereiden. Voor deze laatste recepten zijn de topkoks Hans van Wolde, Ron Blaauw, Mario Ridder, Laurent Smallegange en Martin Kruithof aan de slag gegaan. Hun recepten, video’s en dinertips zijn in de winkel te vinden, evenals op Jumbo.com

Bron: Levensmiddelenkrant

foto-3.-topchefs.jpg