Belvoir Farm en Udea introduceren samen Belvoir siroop

’S-HERTOGENBOSCH – De Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial is de nieuwste siroop Belvoir Farm en is exclusief verkrijgbaar bij Udea. Belvoir Farm en Udea breiden zo de categorie uit met een premium Cordial in een mix van de populaire smaken van zachte, rijpe frambozen en verse aardbeien.

Bijna 40 jaar geleden startte de oprichter van de Belvoir Farm met het maken van heerlijke siropen en frisdranken. Het begon allemaal met de zelfgemaakte Elderflower siroop, maar tegenwoordig is Belvoir veel meer dan alleen de smaak Elderflower. Op de Belvoir Farm, op het platteland van Leicestershire in Engeland, mengen de experts een overvloed aan bloemen, vruchten en specerijen tot een reeks siropen en frisdranken in uiteenlopende smaken. En nu dus ook de Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial.

Gemaakt volgens het traditionele familierecept, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit de natuur. Met een biologische siroop – met een rijke, volle smaak, zonder kunstmatige conserveermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen of zoetstoffen – als resultaat.  Geschikt om zowel limonades als cocktails mee te maken.

Bron: Levensmiddelenkrant