De Rijk vertrekt als commercieel directeur Jan Linders

NIEUW BERGEN – Commercieel directeur Chantal de Rijk-Bex vertrekt op 1 mei 2020 bij Jan Linders Supermarkten. De Rijk gaat na 26 jaar bij de formule op zoek naar ‘nieuwe uitdagingen’. Ze is sinds 2011 lid van de directie.

“Jan Linders is een prachtig bedrijf met een formule die staat als een huis”, verklaart De Rijk. “Ik ben trots op het feit dat we de afgelopen jaren alle prijzen hebben gewonnen die we maar konden winnen, zoals 7 jaar op rij de beste verssupermarkt. Na een periode van 26 jaar wordt het tijd om mijn vleugels uit te slaan en te ontdekken welke nieuwe uitdagingen er op mijn pad komen. Ik heb hier enorm veel zin in, maar eerst zal ik mij samen met mijn commerciële team tot 1 mei 2020 inzetten voor een nog sterker Jan Linders. Er ligt een stevig fundament, maar het is nu aan anderen om de heldere visie op de toekomst verder vorm te geven.”

Persoonlijk jammer
Leo Linders, Algemeen Directeur: “Zowel zakelijk als persoonlijk vind ik het jammer dat Chantal na al die jaren onze organisatie gaat verlaten. Als je zo’n lange tijd met elkaar samenwerkt en successen boekt, ontstaat er een band. Tegelijk begrijp en respecteer ik haar keuze. Chantal heeft altijd met heel veel passie, betrokkenheid en inzet haar werk gedaan en daarmee ontzettend veel voor onze organisatie betekend. Daar heb ik veel respect voor en daar ben ik haar dankbaar voor. Ik wens Chantal dan ook het allerbeste, en weet zeker dat ze altijd ambassadrice van onze organisatie zal blijven.”
De Rijk zal per 1 mei 2020 Jan Linders verlaten. De organisatie oriënteert zich de komende tijd op haar opvolging.

Bron: Levensmiddelenkrant