Duitse flitsbezorger, Flink, in Nederland

AMSTERDAM – Flink, de Duits flitsbezorger van boodschappen, bezorgt boodschappen in vijf Nederlandse steden. Na Utrecht, Delft, Tilburg en Den Haag is ook Amsterdam aan het rijtje toegevoegd. Naar verwachting wordt het concept dit jaar in tien andere steden uitgerold.

De bezorgservice heeft een divers assortiment van meer dan 2.000 producten bestaande uit ook biologische, Fairtrade en veganistische producten voor supermarktprijzen.

Tien minuten
Binnen tien minuten worden boodschappen aan huis geleverd, op een milieuvriendelijke manier door fietskoeriers. De boodschappenservice claimt binnen tien minuten boodschappen aan huis te leveren. Ze willen niet alleen het winkelproces versnellen, maar ook een goede consumentenervaring teweeg brengen met een eenvoudige app en zonder wachtrijen en lege schappen.

Betrokken binnen de wijk
Flink zet zich in om samen te werken met lokale merken. Benjamin Zagel, managing director bij Flink, legt de kracht van de boodschappenleverancier uit: “We voelen ons zeer betrokken bij de wijken waar wij actief zijn. We werken samen met lokale leveranciers om de beste lokale specialiteiten aan te bieden. Daarbij stellen we klanten en lokale bedrijven in staat om te profiteren van onze geweldige bezorgservice van 10 minuten.”

Bron: Levensmiddelenkrant