Zorgmedewerkers krijgen maaltijd van Bonduelle

EINDHOVEN - Ruim 8.000 medewerkers van het Catharina Ziekenhuis, Máxima MC Eindhoven en Veldhoven, Elkerliek Ziekenhuis en dertien vestigingen van de Vitalis WoonZorg Groep ontvangen van Bonduelle ruim 25.000 producten voor een snelle, gezonde en lekkere maaltijd. 

Het bedrijf wil hiermee de zorghelden uit regio Eindhoven ontzorgen en bedanken voor hun enorme inzet tijdens de coronacrisis.

De tasjes bevatten Mexicaanse, Mediterraanse of Midden Oosterse bonengerechten, met daarbij een maaltijdverrijker van granen & zaden. Daarmee kan het zorgpersoneel thuis snel een gezonde en lekkere maaltijd op tafel zet na een dag hard werken, zegt het voedingsbedrijf.

Geluksmoment
De ziekenhuizen zijn erg blij met dit initiatief en noemen het hartverwarmend. Elkerliek Ziekenhuis kreeg dinsdagochtend de eerste lading tasjes met producten.

Christel van der Velden, afdelingsmanager Facilitair Bedrijf bij Elkerliek Ziekenhuis: “Jullie steun is hartverwarmend. Samen staan we sterk, en zorgen we voor elkaar van mens tot mens.” Ook Vitalis WoonZorg Groep is erg blij met de gift. Monique Bavinck, woordvoerder namens Vitalis: “Fantastisch dat Bonduelle medewerkers van Vitalis ontzorgt in deze Corona tijd. Wat een mooi gebaar! Een mooi geluksmoment, ditmaal voor onze medewerkers.”

Bron: Levensmiddelenkrant