foto Picnic.png

Formules

Picnic pakt uit in Geldermalsen

GELDERMALSEN - De eerste paal voor een nieuw distributiecentrum is geslagen. In Geldermalsen komt Picnic’s op- en overslag van groenten en fruit. Raymond Cohen (Picnic) en Jacoline Hartman (wethouder van de gemeente West Betuwe) waren bij de opening aanwezig.

"We realiseren hier een duurzaam distributiecentrum op een centrale, strategische locatie, waarmee we onze groente- en fruitoperatie kunnen optimaliseren. Samen met onze partners en leveranciers zal dit distributiecentrum ons toelaten om te innoveren en onze klanten te voorzien van nog betere kwaliteit groenten en fruit”, aldus Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic. 

Eerste paal
De eerste paal voor het nieuwe distributiecentrum, 33.000 m2 groot, werd door Raymond Cohen (Picnic) en Jacoline Hartman (wethouder van de gemeente West Betuwe) geslagen. De bouw van het magazijn geschiedt met een BREEAM 2020 certificering ‘Excellent’.

Begin augustus opende de bezorgsupermarkt een fulfilmentcenter in Ridderkerk. Op 14 september wordt een nieuwe superhub in Utrecht in gebruik genomen. Ook in Duitsland en Frankrijk zijn er uitbreidingsplannen. Bij de oosterburen komen 25 nieuwe distributiecentra. Picnic wil in Frankrijk verviervoudigen in 2023.

Bron: Levensmiddelenkrant