SIAL Paris 00027©FOUCHA_MUYARD_DHERINES.jpg

Fabrikanten

Zestigste editie SIAL Paris

PARIJS – De internationale foodvakbeurs SIAL Paris viert dit jaar haar zestigste verjaardag. Om dit te vieren komt de organisatie met een speciaal programma. Van 19 tot en met 23 oktober zullen zowel op de beurs als in de Franse hoofdstad diverse culinaire evenementen worden georganiseerd.

Redactie |

Met 7500 exposanten uit meer dan 130 landen en meer dan 300.000 bezoekers is SIAL Paris de grootste foodvakbeurs van het jaar. Bijna driekwart van de bezoekers is internationaal. Om tegemoet te komen aan de wensen van het merendeel van de bezoekers zullen de exposanten per producttype worden gepresenteerd. Dit maakt het efficiënter voor bezoekers om hun bezoek te plannen in het enorme expositiecomplex.

Met naar verwachting 180 Nederlandse bedrijven op de beurs staat ons land op de vierde plaats. Frankrijk en Italië staan beide dicht bij elkaar als het gaat om oppervlakte waarbij Italië een nipte voorsprong heeft met 16.000 m2 vloeroppervlakte op de beurs. Oeganda, Libië en Irak zijn nieuwe deelnemers aan de vakbeurs.

Bron: Levensmiddelenkrant