TEELING Whiskey voegt zich bij Bacardi in een aantal Europese markten.jpg

Introducties

Bacardi versterkt assortiment met Teeling Ierse Whiskey

AMSTERDAM – Teeling Ierse Whiskey gaat vanaf 2024 deel uitmaken van het portfolio van Bacardi. Het nieuws volgt op de beslissing van Bacardi om zijn belang in The Teeling Whiskey Company te vergroten, waarbij oprichters Jack en Stephen Teeling een deel van het bedrijf blijven bezitten en de dagelijkse activiteiten blijven leiden.

Redactie |

“We geloven dat we samen nog meer geweldige dingen kunnen bereiken voor ons merk en bedrijf", zegt Jack Teeling. "Door meer geïntegreerd te raken in het Bacardi-portfolio van iconische merken en distributie in heel Europa, zullen we nog meer mogelijkheden en bereik voor ons merk creëren.”

Hoger niveau
Geïnspireerd door zowel traditionele als onconventionele technieken in distillatie en rijping door middel van speciale vatafwerking, creëert Teeling Whiskey handgemaakte bottelingen in kleine batches met veel karakter. Het vlaggenschip van het assortiment, Teeling Small Batch Irish Whiskey, is een viering van de innovatieve geest van Teeling. Regionaal president van Bacardi, Ignacio Del Valle: "Als lid van de vijfde generatie van de Bacardi-familie begrijp ik de moedige beslissing van de familie Teeling om ons hun vertrouwen te schenken en gebruik te maken van onze expertise, middelen en netwerk. Om er zo voor te zorgen dat meer consumenten kunnen genieten van deze ongelooflijke reeks whiskey's. Bacardi zal Teeling naar een hoger niveau tillen en samen met Jack en Stephen de reputatie van het merk op het gebied van ambacht en kwaliteit verder uitbouwen om toekomstig succes te bevorderen.”

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops 

Lees meer over: