Catrien dAncona.jpg

Fabrikanten

D’Ancona nieuwe sales director bij Mars Wrigley

VEGHEL – Catrien d’Ancona wordt bij de (dier)voedingsfabrikant Mars Wrigley verantwoordelijk voor alle sales activiteiten. Zij werkt al sinds 2016 bij het bedrijf. Daarvoor bekleedde d’Ancona diverse managementfuncties bij O’Neill Europe en Jacobs Douwe Egberts.

Redactie |

Sinds 2016 gaf zij leiding aan de marketingteams van zowel de diervoeding als de zoetwarencategorie. Voor de zoetwaren was zij de laatste jaren ook verantwoordelijk voor de wereldwijde marketing op internationale luchthavens en cruiseschepen. D’Ancona wist in beide categorieën groei te brengen. Onder de zoetwaren vallen merken als Snickers, Twix en M&M’s.

“Ik zie enorm uit om samen met onze klanten verder te bouwen aan gezamenlijk succes, niet alleen op commercieel vlak maar bijvoorbeeld ook op het vlak van verduurzaming”, zegt d’Ancona over haar nieuwe rol. “Onze klanten staan net als wij voor aanzienlijke uitdagingen, gezamenlijk kunnen we het verschil maken. Een betere wereld creëren voor toekomstige generaties, ik heb gemerkt dat daar niet alleen bij mij persoonlijk, maar ook zeker aan klantzijde heel veel energie voor is.”

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops