90_AHOpening_Haelen4185_EwaldGeerdink_2023.jpg Foto: The Arrows

Ondernemers

Feest bij opening Albert Heijn Heerschap Haelen

Haelen – Dinsdag 14 november opende Albert Heijn Heerschap Haelen de volledig vernieuwde supermarkt onder aanwezigheid van toegestroomd publiek. De oude winkel van Jan Linders is volledig verbouwd naar een modern en groter filiaal. Alle medewerkers zijn nu in dienst van Albert Heijn Heerschap. Klanten komen dan ook de bekende gezichten gewoon weer tegen.

Fabiana van de Paverd |

De eerste 150 klanten kregen een vlaai van Bakkerij Heerschap. “De reacties van de klanten bij de opening waren fantastisch. Alles verliep vlekkeloos en we zien alleen maar blije gezichten, zowel bij de klanten als bij de medewerkers”, zegt Rens Boonen, de nieuwe supermarktmanager van het filiaal in het zuiden van het land. Hij zegt blij: “Waar ik als 15-jarige vakkenvuller in deze supermarkt ben begonnen, mocht ik nu 17 jaar later als supermarktmanager de nieuwste Albert Heijn Heerschap supermarkt openen! Ik ben supertrots op het team dat keihard heeft gewerkt voor de opening van deze prachtige winkel!”

 

58_AHOpening_Haelen4185_EwaldGeerdink_2023.jpg Foto: The Arrows

De eerste 150 klanten kregen een vlaai van Bakkerij Heerschap. “De reacties van de klanten bij de opening waren fantastisch. Alles verliep vlekkeloos en we zien alleen maar blije gezichten, zowel bij de klanten als bij de medewerkers”, zegt Rens Boonen, de nieuwe supermarktmanager van het filiaal in het zuiden van het land. Hij zegt blij: “Waar ik als 15-jarige vakkenvuller in deze supermarkt ben begonnen, mocht ik nu 17 jaar later als supermarktmanager de nieuwste Albert Heijn Heerschap supermarkt openen! Ik ben supertrots op het team dat keihard gewerkt heeft om deze prachtige winkel te kunnen openen!”

Veel keuze
Tijdens de verbouwing is alles tussen de muren aangepakt, waarmee de winkel meer ruimte heeft gekregen, met ruim opgezette afdelingen en brede gangpaden. Boonen voegt hieraan toe: “En daglicht hebben we laten terugkomen door raampartijen te creëren aan de voor- en zijkant. Dat ervaart iedereen als zeer prettig.” Klanten treffen nu een uitgebreid assortiment aan van versproducten, ook vega en vegan. “Inspelend op het tijdsbeeld zijn nu meer kant- en klaarmaaltijden en verspakketten verkrijgbaar. Iets waar Albert Heijn altijd goed in is”, aldus Boonen. Trots is de vestiging op het broodaanbod van Bakkerij Heerschap inclusief de beroemde vlaaien, dat alle zeven filialen van Heerschap siert.

Zelf scannen
De nieuwe AH-vestiging is blij met de tien nieuwe zelfscankassa’s op het zelfscanplein én de uitgebreide bloemen- en plantenafdeling. “De grootste uitdaging is nog dat de mensen de zelfscanoptie gaan gebruiken”, zegt hij, “daar zetten we een promoteam op dat hierover uitleg geeft net als over de bonuskaart en AH-premium.” 

Bron: Levensmiddelenkrant