Hoogvliet en SBB slaan handen ineen

ALPHEN AAN DEN RIJN - Petra van der Vlist, adjunct-directeur HR bij Hoogvliet supermarkten, en Tina Boes, sectorunitmanager Handel bij SBB, tekenden op 31 oktober een samenwerkingsovereenkomst over het werken aan de erkenning van excellent leerbedrijf.

Van der Vlist: “Hoogvliet biedt eigen bedrijfsopleidingen aan en daarnaast werken wij samen met lokale ROC’s. Voor jongeren met ambitie is Hoogvliet een aantrekkelijke werkgever met veel doorgroeimogelijkheden. Dankzij de samenwerking met SBB kunnen we de kwaliteit van onze opleidingen naar een nog hoger niveau brengen.”

Erkend opleidingshuis
Talentvolle medewerkers die graag door willen groeien krijgen bij Hoogvliet een kans om zich verder te ontwikkelen. Hoogvliet heeft een eigen, erkend opleidingshuis waar uiteenlopende mbo-, hbo- en AD-opleidingen worden aangeboden. Naast de talenten-opleidingsprogramma’s biedt Hoogvliet ook diverse trainingen aan, zodat iedere medewerker zich optimaal kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van leidinggeven, bedrijfshulpverlening of vakkennis.

Bron: Levensmiddelenkrant