Jan Grimberg is provinciewinnaar ZO²Z Award in Overijssel

ZO2Z Award: ‘Titel provinciewinnaar geeft ons lustrum extra kleur’

OOTMARSUM - De titel provinciewinnaar ZO²Z kwam als een aangename verrassing voor Jan Grimberg, Albert Heijn-ondernemer in het Overijsselse Ootmarsum. Onder meer de hoge waardering van zowel klanten als medewerkers liggen ten grondslag aan de overwinning. “In onze winkel staat aandacht hoog in het vaandel. Naar elkaar luisteren. Zowel naar klanten als naar medewerkers. Daarmee kom je verder.”

De nuchtere en bescheiden ondernemer keek wel even op toen Vakcentrum-directeur Patricia Hoogstraaten hem in zijn winkel overviel met de behaalde titel van beste supermarktondernemer van de provincie Overijssel. “Ik was verrast en heel blij”, aldus Grimberg. “Om de winkel te verbeteren en om onze prestaties naar een next level te krijgen, doen we vaker mee aan wedstrijden. Het zet ons aan intensief bezig te zijn met de winkel, de medewerkers en met de klant. Deze titel is dus een beloning voor al ons werk.”

Grimberg is trots op zijn medewerkers die een belangrijke rol spelen in de goede klantenwaardering die de supermarkt kreeg. “Zij hebben veel aandacht voor de klant. Daarmee onderscheiden wij ons.” De titel komt op een goed moment. De winkel bestaat dit jaar 25 jaar. “Daarom staan tal van activiteiten voor onze klanten gepland. Bijvoorbeeld de nodige ballonvaarten met onze eigen luchtballon”, zegt Grimberg. De jubileumactiviteiten zijn eveneens een prima gelegenheid om de titel provinciewinnaar onder de aandacht te brengen van mensen in en rond Ootmarsum. “Ik wil laten zien dat wij meer zijn dan alleen een supermarkt.”

Bron: Levensmiddelenkrant