Lidl generiek.jpg

Formules

Lidl nieuwste winkel in Hattem

HATTEM – Na een grondige verbouwing van meer dan 7 maanden gaat de nieuwe en tegelijkertijd eerste Lidl in Hattem open. Per 15 mei kunnen klanten hun dagelijkse doen in de Populierenlaan.

Redactie |

De vestiging in Hattem is volgens de nieuwste Lidl-formule ingericht waar veel ruimte is voor dagverse producten. Indien gewenst kunnen klanten zelf hun vers brood snijden met de broodsnijmachine. Aandachtstrekker in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met een divers en betaalbaar assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Ook heeft de nieuwe supermarkt naast vier reguliere nog zeven zelfscankassa’s. 

Rookvrij
Net als in alle andere Lidl filialen is ook hier geen rookwaar te verkrijgen. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten. De supermarktketen wil hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie zetten. 

Winactie
Tijdens de opening van de vestiging in Hattum kunnen klanten tussen 08.30 en 08.50 kans maken op 1 minuut gratis winkelen. De eerste honderd klanten die met de Lidl-app winkelen ontvangen een bos bloemen. Alle Lidl Plus klanten ontvangen bij het scannen van hun digitale klantenpas een gratis big shopper.

De Lidl in Hattem opent woensdag 15 mei haar deuren.

Bron: Levensmiddelenkrant