jimmys bier.jpg

Introducties

Popcorn Bier van Jimmy’s

AMSTERDAM – Jimmy’s brengt in samenwerken met brouwerij Vet & Lazy een limited edition popcorn bier op de markt. De introductie vond plaats op de Horecava. Het bier wordt gemaakt van restproducten uit de popcornproductie in de Jimmy’s fabriek in Oud-Beijerland.

Redactie |

“In ieder geval opnieuw een mijlpaal voor ons bedrijf”, benadrukt Annette Hooijmeijer, cmo van Jimmy Products. “Onlangs kondigden wij onze verhuizing aan naar een nieuw volledig verduurzaamd bedrijfspand. Al onze productlijnen draaien op groene stroom. Wij doen aan strikte afvalscheiding. Popcornresten, zoals filterafval worden verwerkt tot groene energie in de biovergistingsindustrie, waardoor wij een groot deel van onze eigen energie opwekken. En nu hebben wij, samen met de Stichting Duurzaam Brouwen en Brouwerij Vet & Lazy, met onze restproducten een heel smakelijk en uniek popcornbier ontwikkeld. We zijn er heel erg trots op!”

“De samenwerking tussen Jimmy Products en ons bedrijf is een prachtig voorbeeld van hoe moderne duurzaamheidsinitiatieven hand in hand kunnen gaan. De productie van dit innovatieve bier is voor ons een belangrijke stap in het creëren van een duurzamere en smaakvollere toekomst”, vult hoofdbrouwer Ruben Krommenhoek van Vet & Lazy aan.

Bron: Levensmiddelenkrant