Aart van Haren.jpg

Formules

Van Haren wordt algemeen directeur Plus

UTRECHT – Aart van Haren begint op 1 april als algemeen directeur van supermarktketen Plus. Mayte Oosterveld, op die naast financieel directeur ook de rol van co-ceo ad interim vervulde, neemt afscheid van PLus. Van Haren komt van concurrent Vomar waar hij ceo was.

Bij de aanstelling van Van Haren bestaat de directie verder uit Fred Bosch als directeur Coop en zakelijke ondersteuning en Maartje Bouvy die verantwoordelijk is voor de financiële functie. “De coöperatie PLUS heeft een unieke positie in het Nederlandse supermarktlandschap met twee mooie merken, gedragen door zelfstandig ondernemerschap. Ik kijk ernaar uit om dit succes samen met ondernemers en alle medewerkers verder uit te bouwen”, zegt Van Haren.

Harry Bruijniks, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Wij zijn zeer verheugd met Aart als nieuwe algemeen directeur. Hij is een gedreven retailer met een scherp oog en gevoel voor de consument. Met zijn ruime ervaring op strategische posities in de supermarktbranche heeft hij de juiste kwaliteiten om Plus te leiden in de volgende fase. We hebben er alle vertrouwen in dat hij dit, met zijn focus op inhoud in combinatie met zijn besluitvaardigheid, de komende jaren succesvol zal doen. Ik zie ernaar uit om met hem samen te werken aan de toekomst van Plus.”

Bron: Levensmiddelenkrant